OM SALT & PEPPER GJØVIK

Restauranten

Vår restaurant er stor med mange sitteplasser som er fordelt over to etasjer. Den passer derfor like godt til 2 personer som til et stort selskap.  På sommeren er det deilig og svalt på vår uteservering. Og på vinteren er det lunt og hyggelig inne. 

Hos oss bestiller du selv i kassen og betaler når du går. Vi serverer og følger deg opp i løpet av tiden du er hos oss. Du har full kontroll på din egen tid og vi er tilstede for deg når du trenger oss.

Vi liker å skape gode opplevelser. Kanskje du har et spesielt ønske for ditt selskap. Vi hjelper gjerne, enten du er hjemme eller hos oss i restauranten.

 

Kjøkkenet

Du tenker kanskje hvordan vi klarer å takle en så stor meny, og hvordan vi klarer å levere så raskt? Alt ligger i god planlegging. Våre kokker kommer alltid tidlig og forbereder seg godt. Vi har fire stasjoner, pizza, pasta, wok, og grill. Og vi spesialiserer oss innenfor hver stasjon og leverer god mat, raskt og alltid rykende varm. 

Vår daglig leder og kjøkkensjef Stefan, har lang erfaring både på hotell og i a la carte, innenlands og utenlands. Han vet at suksess ligger i å levere god kvalitet både fra kjøkken og fra våre servitører. Til hver eneste gjest, hver eneste gang.