SALT & PEPPER HØNEFOSS

Restauranten

Restauranten ligger i en verneverdig trebygning på hjørnet av Storgata midt i Hønefoss sentrum. Med sine ca. 300 sitteplasser, fordelt over 2 etasjer og en overbygget terasse kan vi huse de fleste arrangementer. Den brede menyen og de lave prisene har gjort Salt & Pepper til en favoritt for distriktets innbyggere, både store og små.

Take out Salt & Pepper har egen inngang og en ny app som gjør det enklere for våre take out kunder å bestille mat og hente raskt. Søk etter Salt & Pepper på din iphone eller android og last ned gratis.

Juvelen – utestedet

Et av byens største og mest populære utesteder finner du hos oss. Juvelen er en nattklubb med pulserende musikk, stort dansegulv som alltid er fyllt opp av feststemte unge mennesker. DJ hver eneste helg. Vi holder til i Salt & Pepper sine lokaler i Storgata 12.

Følg oss på  www.facebook.com/clubjuvelen

Aldersgrense: 20

Åpningstider: 23.00 – 03.30

Historien

Det var sommeren i 2003 at Salt & Pepper først åpnet sine dører til den gamle Drop In Storkiosk i krysset Sundgata/Kongens gate. Fra å være en videosjappe med hyllemeter på hyllemeter med hermetikkbokser, Donald-blader, boks-Cola og potetgullposer, ble den brune gården nederst i Sundgata til en restaurantsuksess Hønefoss sjelden har sett maken til.

Etter fire år i Sundgata, bestemte bedriften å flytte nærmere sentrum. Det nye bygget som er fra 1880 - tallet, var tidligere tilholdssted for Ringerikes blad og byens politistasjon. Etter ett års oppussing, kunne endelig Salt & Pepper flytte sin virksomhet til Storgate 12. februar 2008. Her har restauranten drevet med stor suksess i 8 år.